Biträdande avdelningschef, Kirurgen Falun, avdelning 11

Occupation: Avdelningschef, region
Employer: Region Dalarna
Workplace location: Falun, Dalarnas län, Sverige
Last application date: 2023-12-04
Publication date: 2023-11-21

Prerequisites

Work experiences: Avdelningschef, landsting;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.Vårdavdelningarna 11 är en kirurgisk akutvårdsavdelning men bedriver också vård för sjukdomar i övre magtarmkanalen. Arbetsplatsen ligger på Falu lasarett, en modern byggnad nära centrala Falun med fin utsikt över staden. Den kirurgiska vården är lärorik, fascinerande och komplex vilket bidrar till intressanta arbetssituationer.

Vi har engagerade och kompetenta medarbetare samt ett öppet och positivt arbetsklimat. Vi arbetar ständigt med att förbättra arbetsmiljö och patientsäkerhet samt utveckling av verksamheten.

Avdelning 11 tillhör Kirurgkliniken i Falun som är en större klinik med en bred kompetens där en kollegial uppbackning i olika sammanhang är en självklarhet. Tillsammans är vi drygt 300 medarbetare som ansvarar för cirka 4 000 operationer/år. Vi arbetar ständigt med att förbättra vår arbetsmiljö och patientsäkerhet samt vidareutveckla verksamheten. Återkommande utbildningsinsatser i form av internutbildningar, läkarföreläsningar och basårsutbildning finns på kliniken.Biträdande avdelningschef, Kirurgen Falun, avdelning 11

Arbetsuppgifter


Vi söker biträdande avdelningschef till avdelning 11.

Som biträdande avdelningschef är du underställd avdelningschef och har ett arbetsgivarperspektiv i verksamhetsfrågor. Du har ett nära samarbete med avdelningschefen, vilket innebär att ni tillsammans planerar, organiserar och utvecklar verksamheten genom god kommunikation och via medarbetarnas delaktighet. Tillsammans med avdelningschefen arbetar ni för att avdelning 11 i samarbete med klinikens övriga verksamheter bedriver ett systematiskt förbättringsarbete och upprätthåller en väl fungerande verksamhet vad gäller patientsäkerhet, vårdkvalitet och kostnadseffektivitet.

Du arbetar verksamhetsnära och leder och fördelar det dagliga arbetet. Du ansvarar för avvikelsehantering, studenter och har ett gemensamt schemaansvar tillsammans med avdelningschef och bemanningskoordinatorer. Du ersätter avdelningschefen vid dennes frånvaro.

Tjänsten innebär tillsvidareanställning i din grundprofession med ett förordnande som biträdande avdelningschef på tre år med möjlighet till förlängning. Dagtid, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.


Övrig information
Kvalifikationer


Du är legitimerad sjuksköterska eller undersköterska med chefs- och ledarskapserfarenhet.

Erfarenhet av hälso och sjukvård. Intresse och engagemang för ledningsarbete är för dig en självklarhet.

Erfarenhet av utveckling/förbättringsarbete och kirurgisk vård är meriterande.

Du är självständig och har ett arbetsgivarperspektiv i frågor rörande verksamheten. God förmåga att tänka strategiskt men även att hantera akut uppkomna situationer och personalärenden. Efter inskolningen är du väl insatt i verksamhetens rutiner och har en god följsamhet till fattade beslut och regler. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort krävs ej.

Tveka inte att höra av dig för mer information.


Ansökan


Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.


Fackliga kontaktuppgifter vid chefsrekrytering

Vision vision.falun@regiondalarna.se

SACO saco.dalarna@regiondalarna.se

Kommunal kommunal.centralt@regiondalarna.se

Vårdförbundet marion.vaeggemose@vardforbundet.se

Ledarna ledarna.dalarna@regiondalarna.se


Record metadata

Click to view metadata