Lagerpersonal natt

Occupation: Lagerarbetare
Employer: B3 Personal AB
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2023-12-10
Publication date: 2023-11-21

Prerequisites

Work experiences: Lagerarbetare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Om oss B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sätter prestationen i centrum. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av B3 Personal och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.Som konsult hos B3 Personal erbjuds du- En dedikerad konsultchef som är mån om din trivsel, utveckling och karriär.
- Lärorik arbetslivserfarenhet
- Goda möjligheter till utveckling i din yrkesroll
- En marknadsmässig lön

Tjänsten Vi söker nu efter personal för nattjobb, (01:30-07:00) uppdraget sker med start omgående och sträcker sig först och främst fram till jul med god chans till förlängning.
Vem är du? Vi letar efter dig som har hög arbetsmoral, bra på att passa tider och är inte rädd för att jobba under tempo.

Ansökan Känner du igen dig i beskrivningen? Tveka inte att söka!Vi tar emot ansökningar på vår hemsida www.b3p.se men tyvärr inte på annat sätt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonstiden har gått ut. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ludvig.zettervall@b3p.se

Record metadata

Click to view metadata